Απόστολος Αργυρόπουλος

Φωτογράφος

Ο Γάμος και η Βάπτιση είναι μυστήρια που κρύβουν μια δυναμική ενέργεια. Οι γρήγορες εναλλαγές των σκηνών αποτελούν βασική ευθύνη του φωτογράφου να τις απαθανατίσει και να αποτυπώσει τα συναισθήματα στις λήψεις του.

Ο φωτογράφος με τον διακριτικό και ενεργό του ρόλο, θα καταφέρει να προσφέρει ένα άλμπουμ που θα αφηγείται την ιστορία δυνατών αναμνήσεων από την πιο σημαντική σας ημέρα.

Προσεγγίζω τα μυστήρια με μία καλλιτεχνική οπτική, διατηρώντας στο ακέραιο τον αυθορμητισμό και τη φυσικότητα που θα χαρίσουν ένα άρτιο και άριστο αποτέλεσμα σε κάθε project.

Μέσα από τη 10ετή ενασχόλησή μου με τη φωτογραφία, συνεργάστηκα με διαφορετικούς ανθρώπους, οι οποίοι μου εμπιστεύτηκαν τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής τους. Η συνεργασία μου με το ζευγάρι (γάμος) ή τους γονείς (βάπτιση) πριν την εκδήλωση έχει απώτερο σκοπό την παράδοση αυθόρμητων φωτογραφιών που θα αποτυπώνουν σε βάθος χρόνου τα συναισθήματα μιας πολύ ξεχωριστής και προσωπικής ημέρας.

Καλύπτουμε τις σημαντικότερες προσωπικές & επαγγελματικές σας στιγμές

Ο Γάμος

O Γάμος είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή ενός ζευγαριού.

Γι’ αυτό και η επιλογή του φωτογράφου έχει να κάνει με το πως το ζευγάρι έχει ονειρευτεί εκείνη την ημέρα. Έτσι, πάντα με όλα τα ζευγάρια, που δουλεύουμε μαζί για την ημέρα του γάμου τους συζητάμε από πριν αναλυτικά με απώτερο σκοπό την ημέρα του γάμου να μην τους απασχολήσει  τίποτα σχετικά με τη φωτογράφιση όσο το να περάσουν ωραία και να απολαύσουν την ημέρα.

Η ομάδα μου κι εγώ προσεγγίζουμε τις γαμήλιες φωτογραφήσεις με αμιγώς καλλιτεχνική ματιά, ενώ είμαστε σε ετοιμότητα για να αποτυπώσουμε τα αυθόρμητα πλάνα της στιγμής. Το ζευγάρι αλλά και οι καλεσμένοι δίνουν τον παλμό, την ενέργεια εκείνης της ημέρας και κατά συνέπεια τα ερεθίσματα στο φωτογράφο. Θα βρίσκομαι πάντα κάπου εκεί, με εξαιρετική διακριτικότητα ώστε να μη χαθεί καμιά από τις μοναδικές στιγμές σας και να απαθανατίσουμε μαζί όλες τις σκηνές του μυστηρίου του γάμου, τα χαμόγελα, τα γέλια και τα δάκρυα χαράς από συγκίνηση, τις κλεφτές ματιές των αγαπημένων σας που θα βρίσκονται κοντά σας.

Στόχος μας είναι να καταγράψουμε όλες τις αυθόρμητες στιγμές που εκτυλίσσονται στο χώρο για να κρατήσετε την γλυκιά ανάμνηση του γάμου σας ζωντανή στο χρόνο.

Η Βάπτιση

Στη φωτογράφηση της βάπτισης το έργο του φωτογράφου είναι ιδιαίτερο, καθώς πρόκειται για μία ξεχωριστή στιγμή για την οικογένεια και φυσικά για το παιδί που πρωταγωνιστεί!

Δεδομένης της κατάστασης, οι μικροί πρωταγωνιστές είναι δύσκολο να ακολουθήσουν τις κατευθύνσεις του φωτογράφου και γι’ αυτό το λόγο η επιλογή του φωτογράφου πρέπει να είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Η ομάδα μου κι εγώ λειτουργούμε με τέτοιο τρόπο, ώστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας να αισθάνονται άνεση κάτι που έχει ως αποτέλεσμα οι λήψεις να είναι φυσικές και αυθόρμητες. Στη βάπτιση έχουμε στυγμιότητα του μυστηρίου, αντιδράσεις και πορτρέτα της οικογένειας αλλά και όσων βρίσκονται εκεί μαζί με τα παιδιά τους που και αυτά με τον μοναδικό τρόπο τους κάνουν την ατμόσφαιρά ακόμα πιο ευχάριστη.

Τα παιδιά και τα πορτέτα τους πλαισιώνουν πάντα το τελίκο υλικό που θα λάβετε και θα εκπλαγείτε από το πόσο τέλεια και αυθόρμητα μπορούν να «ποζάρουν» όταν δεν αντιλαμβάνονται την παρουσία του φακού.

Στόχος μας είναι να απαθανατίσουμε όλες αυτές τις αυθόρμητες στιγμές που θα τις βλέπετε μετά από χρόνια και θα σας μεταφέρουν τα ίδια θετικά συναισθήματα, όπως την ημέρα της βάπτισης.

Η πολυετής εμπειρία μας στη φωτογράφιση της βάπτισης του παιδιού σας θα σας προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Φωτογραφίες που θα έχετε μια ζωή και οι αναμνήσεις τους θα σας συνοδεύουν για πολλά χρόνια.